Grúzia-usa

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Grúzia-usa

Ingatlan eladó Grúziában

Északnyugat határa Tennessee-ben, Észak-Karolinával északkeleten, Délkelet-Karolináig keletre, délkeletre az Atlanti-óceán mossa, délen Florida partjainál és nyugatra az Alabama-val
Grúzia egy állam az Egyesült Államok délkeleti részén, egy színes terület, amely a tengerpartok, a partok, a művelt földek és a hegyek konzisztensek. A főváros Atlanta, és a legnépesebb város is. Másutt figyelemre méltó városok Savannah és Augusta. Savannah városa a 18. és 19. századi építészetéről híres. Augusta a Masters golf versenyen van.
Grúzia gazdag és gyönyörű állam, amely annyira kínál. A grúz ingatlanpiac néhány nagyszerű helyen él, mint például Atlanta. Bár Atlanta nem az egyetlen módja annak, hogy megtalálható, ez az egyik legjobb az elfoglalt szakemberek számára, és széles körű külvárosokat kínál, hogy kiválassza, ha nem akar élni a nagyvárosi területen.
Grúzia is határos az Atlanti-óceánra, így rengeteg strand van az Ön államában. Vannak hegyek, partmenti síkságok és még sok más. Ez egy forró állapot, olyan közel Floridához, hogy sok nyugdíjas választotta ki. Ha Grúzia területén keres egy ingatlant, tudnia kell, hogy Grúzia sokat kínál, semleges ingatlanpiacok, amelyek mind a vevőnek, mind az eladónak kedveznek.
A grúziai lakások átlagos értéke közel 7% -kal nőtt az előző évhez képest. Ez a tendencia legalább 4% -kal tart, és folyamatosan emelkedik.
Számos gyönyörű helyen élnek a grúziai ingatlanpiacon, amelyek közül sok az ausztriai külváros. Ezért olvassa el a következő információkat, ha Grúzia területén lévő ingatlant keres.
Az utóbbi években Atlanta foglalkoztatási növekedést és népességnövekedést tapasztalt, mind az erős ingatlanpiac jó jelei.
Atlanta, az Appalachi-hegység lábánál a délkelet harmadik legnagyobb nagyvárosi térsége. Évtizedek óta javult a nagyvárosi terület a feldolgozóiparban. Ma Atlanta növekedése lelassult, de még mindig jó befektetési lehetőségek, ha tudják, hol kell keresni a keresés során ingatlan eladó Grúziában.
Atlanta kiváló zenei jelenetet biztosít, így gazdag éjszakai életet élvező város. Az Atlanta 2018-ban az egészséges értékesítési piac felé halad.
Roswell Grúziában, amelyet nem szabad összekeverni Roswell-rel Új-Mexikóban, kiváló semleges piac, ami érdemes. A Roswell ügyvivőinek kevesebb jelzáloghitel és fizetési problémája van, mint Atlanta.
A Savannah semleges piacot kínál. Ez a fajta piac azt jelenti, hogy nem egy vevő piaca, sem eladói piaca.
Ha arra gondol, hogy a közeljövőben Savannahba költözött, és Grúziában értékesít egy ingatlant, kérjük, először olvassa el ezt a cikket! Elvégre tudni akarod, hogy mit veszel, ugye? Savannah turisztikai célpont, és végül beleszeretett a kísérteties varázsaiba. De egy Savannah nagyon jó neked?
Látni fogod, hogy menteni a többi nagyvárost, Savannahba költözni, és Grúziában értékesíteni egy ingatlanot még mindig rendkívül kényelmes.
Savannah a folyón fekszik, festői, művészi környezetben, közel van a strandhoz, közel van számos katonai bázishoz, egy egyetemi város, sok hely a golfozáshoz, és rövid távolságra van a Disney Worldtől.

Függetlenül attól, hogy biztosan költözött Savannah-ba, vagy csak azt fontolgatja, hogy Grúziában eladó ingatlanok, jöjjön most, láthatja, hogy remek hely élni, dolgozni és játszani.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

*** Tökéletes befektető Opp *** ELADÓ-IS-IS. Nagy bérleti ingatlan Tennant elfoglalt. Közel a vásárláshoz, iskolákhoz és éttermekhez. Motivált eladó. ...
Cod. 9772

Eladás Gazdasági épület, Grúzia-usa, Fulton County, Atlanta, 12147 Edgewater Drive

70,489,024.59HUF
Eladás
Gazdasági épület

8662 m²
Ez otthon kiváló állapotban megvásárolható.
Cod. 6183

Eladás Mezőgazdasági terület, Grúzia-usa, Chatham County, Savannah, Savannah

126,231,391.32HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

1 m²
141 Acres földterület mindössze 5 percre az I-75 államközi.
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB